Voedingsadvies

Heerlijke maaltijden die snel op tafel staan.

Ben je klaar met het tellen van calorieën en het eten van steeds dezelfde maaltijden?

Dit kan ook anders!

In al mijn coachingstrajecten werk ik met een unieke app waar je maaltijden kunt vinden die zijn afgestemd op jouw doel. Heerlijke maaltijden die snel op tafel staan.

Benieuwd naar de unieke voedings-app?

Wat doet die app eigenlijk? Heb je weinig tijd en wil je iets maken maken?

Met de app kan je ook zelf maaltijden samenstellen binnen jouw caloriebudget.

Kijk wat je in huis hebt, vul het in en de app berekent de hoeveelheden. Een maaltijd die binnen 5 minuten bij je macro’s past.

Wil je nu fitter worden?

Maak nu een afspraak voor een intakegesprek.

€ 60

Intake

€ 30

Per maand coaching

€ 120

Intake plus drie maanden coaching

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Week 01

Om elkaar beter te leren kennen, starten we met een intake. De intake kan telefonisch of in mijn sportschool plaats vinden. Bij de intake op de sportschool starten we met een bodyscan die de lichaamsbouw in kaart brengt. We gaan een doel stellen waar we de komende maanden naartoe zullen werken. De gegevens uit de bodyscan en de informatie uit de intake heb ik verwerkt in je profiel voor de voedingsapp. Je kan de app nu zelf ervaren.

Week 02

Gebruik de eerste week om de app beter te leren kennen. Gebruik de weekplanner en de boodschappenlijst om de volgende week écht te starten. Vragen of leuke ervaringen delen? Stuur een appje. Ik ben altijd benieuwd hoe jij de app ervaart.

Week 07

Na zes weken maken we kort de balans op door een tweede bodyscan. Hebben we de eerste stappen op weg naar het doel gezet? Met jouw feedback en nieuwe data ga ik de instellingen in de app aanpassen.

Week 14

We hebben het laatste contactmoment in combinatie met een bodyscan. De eerste resultaten zijn behaald en hoe wil je verder? We bespreken alle mogelijkheden om je op weg te helpen.

× Hoe kan ik je helpen?